CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
ini belog saya.ini kisah saya.juga kisah mereka yang saya sayangi . Teruskan membaca. Juga sedikit perkongsian dari saya yang baru memperbaiki diri sendiri .Semoga bermanfaat utk semua

Bersahabat kerana Allah . insyaALLAH

Tuesday, January 15, 2013

Oh, mudahnya buat baju kurung . Boleh jadi yasalma tak ?


muahaha , boleh jadi yasalma x ... soon nak produce buku gak la . ( berangan jela lebey ) . sumting interesting bile korang wat ape yg korang suka . trust me ! 

ok , ni bf baru 

Hari yang indah ! ♥
Saya & Bf baru saya ;) sayangawklebey ..
Mode : semangat gile

Special thanx utk org yg sponsor ♥
 


 oh , mudahnya buat baju kurung by yasalma
admired :)
x rugi beli buku ni , tapi tapi tapi bagi yg xde asas langsung & fobia dgn mesin , better join class . at least da ade ilmu jahitan asas senang nak follow . tapi kalo hati kering , should be no prob kan !

psssssst , mode x sabar nak g class jubah yasalma . Tq again for the sponsor ! 
time to sewinggg . lalalala . oh yea , last week saya ade ke kelas abaya . tapi tapi tapi , rase mcm susah jer :( nanti kite update pasal class abaya tu yea !


3 comments:

lurun namzar

sue, try la jahit peplum.

ibh_sue

Asslmkum.
Wahh..bestnya pg kelas lagi. Hakak pun minat juga menjahit. Tp tu lah, ngikut moodnya. Kain dah potong tp bertahun tak berjahit..Apa cer tu..Heee..ikut mood la tu punya pasal..

miss sue

sue : actualy sebab x berapa minat peplum tu . tu yang x beria nak jahit :)

kak sue : best2 . byk dpt info. kdg2 x penah tahu pon . hehehe .. ish , kite semua ni nama sue :)