CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
ini belog saya.ini kisah saya.juga kisah mereka yang saya sayangi . Teruskan membaca. Juga sedikit perkongsian dari saya yang baru memperbaiki diri sendiri .Semoga bermanfaat utk semua

Bersahabat kerana Allah . insyaALLAH

Tuesday, January 15, 2013

Kulit Bak telur baru dikupas !


Bismillahirahmanirahim .. 
Segala puji bagi ALLAH S.W.T
Alhamdulillah , hari ni kami meambah 1 lagi produk yang  ✿ HOT HOT SELLING !✿

Kulit Cerah + GeBu + Glowing Seluruh badan !!! ✿ 1000x lebih baik drp suntikan Vitamin produk yang mampu membuat kulit cerah sekata dlm masa sebulan ✿ Hot Testi: Keberkesanan yang pasti !! Tiada SIDE EFFECT + KKM approved.

Packaging juga sangat menarik . sue mmg sukakan warna purple . comel kan :) 



inilah gambar pengasas bersama anak-anak perempuan nya . kulit mereka semua gebu gebu taw ! sesuai dgn taglineKulit Bak telur baru dikupas ! "
Sumber : majalah wanita 


ok , mari kita tgk ape produk yang ada dlm rangkaian DNARS ni yea :)


Senarai barangan Dnars Skincare:
1) trial set normal/jeragat atau jerawat/bminyak
2) gold foundation 
3) toner collagen 
4) toner treatment 
5) krim kunyit 
6) sabun badan 


cadangan untuk kulit jerawat/bminyak:
1) trial set jerawat/bminyak 
2) toner treatment 


cadangan untuk kulit normal/jeragat
1) trial set normal/jeragat 
2) toner collagen 
3) gold foundation 
4) krim kunyit 

dan inila packaging DNARS SKINCARE ni yea . comel ! 
DNARS SET ASAS NORMAL/JERAGAT - Click Image to Close



yg ni ada 2 jenis...untuk kulit normal yg berjeragat dan satu lagi,untuk kulit berminyak dan berjerawat.khasiat yg paling utama dan penting ialah....mestilah untuk jadikan kita lebih CANTIK..
untuk cantik,kenalah selesaikan masalah utama yg membelenggu kaum hawa iaitu...
Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit Berminyak, Kusam, Kering, Pori Terbuka, Garis Halus & Resdung.
Ramaikan yg alami masalah ni?dan berdasarkan feedback pengguna yg lepas2,set trial ni dapat membantu...dapat bonus lg,sama mcm yg kita nmpk dalam gambar diatas...Pencerahan dalam 7 hari...insyaAllah...nanti sy letak gmbr testimoni ek...xbest la stkt letak gmbr produk je kn/kena lah ada bukti...barulah mantap...
Set ni mengandungi:
a) Magic Soap 125g
b) Magic Day cream (spf 35) 6 g
c) magic night Cream (spf 35) 6 g 

cantik untuk suami...kepuasan untuk diri sendiri..cubalah Dnars Cosmetic..



Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng


Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment
(selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)

Bagaimana pula dengan harga nye ? ..RM59.90...hehe.Mampu milik kan?
Jika anda berminat nak dapatkan skincare ni , boleh hubungi sue yea 

Emel : nurqasehcolection@yahoo.com
HP : 0148212956
FB : Al Suraya Collection 


0 comments: