CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
ini belog saya.ini kisah saya.juga kisah mereka yang saya sayangi . Teruskan membaca. Juga sedikit perkongsian dari saya yang baru memperbaiki diri sendiri .Semoga bermanfaat utk semua

Bersahabat kerana Allah . insyaALLAH

Monday, February 7, 2011

Bila mekanikal aku apply kat make-upnikal

"Dik,hakak engko neh..SAWO MATANG,bukan Senow White yer sayang..Tapi hakak sukak mata akak korang 'smokey'kan.Dinner hakak nanti korang make-upkan akak ekek.FOC tau!miahahaha." ( ni model kami pada hari tu pesan kat belog die =P)




Mmg aku blaja mekanikal..tapi makeupnikal ni my passion! so kalo ade sesape yg rase x leh blah sila blah..ade kau kesah???..hahaha..yg perlu korang taw:
- mak ayah aku x penah larang ape yg aku nak wat 
-Bf aku support aku 100%.


ok kita trus pada cerita kite =) sbb mulut org kita x leh tutup..sila tutup mulut tempayan!




Credit: fafau
Ni la jadi bile color foundation kite pilih putih ckit dr warna kulit..ekeke..
mintak maap ye kak.ni baru 1st time tenyeh muka org..plak tu baru 2 hari blaja..kira ok la kan.


minggu ni kak fafau jd mangsa tenyehan kami..hahaha..jgn marah..

ni la group kami yg super duper best!!! GRoup b
dr kiri kak lina,ai,kak linda,iqa,kak rita

cite ni berlaku sabtu & ahad ari tu..
ok mmg saye lembab cket menghapdet =P
ni in the making..tema this week SMOKEY EYES


peralatan yg kami guna semua red glow sediakan..
dtg bawak badan jer..hehehe.
da la tu,ciap cekgu bagi berus tuk kami balik tenyeh kat muka.
ade sesape yg nak kn tenyeh email kat me.
areya_2806@yahoo.com
ops! lebey suda =P

ok ni ai kat belakang tabir..muhaha..very the DEMOK.

Ni artis yg hadir mase kelas make-up haritu dina @ almy nadia
(kak shiqin & Aini)


 kak najwa (Pengasas RED GLOW tgh wat demo..
minggu depan kami punya task SOCKET EYES.
em...can't wait..
kalo ai rajin 6t i wat tutor yer..ngee~~

so,to be continue next week =)

3 comments:

apples,dia..

Sukak2 kau..saja pangge aku FAFAU yak
*Tunggu kau-ugut neh,sile TAKOT*

Nem0 o0h Nem0

tak semestinyer klo kita beljr jurusan lain kita tkleh nk beljar benda lain kn?hehe yg penting minat. =)

miss sue

nemo: kan nemo kan..x semesti nye kalo da blaja mekanikal nak kn kje mcm 2 gak..da minat nak wat cane kan

kak: x takot pon =P