CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
ini belog saya.ini kisah saya.juga kisah mereka yang saya sayangi . Teruskan membaca. Juga sedikit perkongsian dari saya yang baru memperbaiki diri sendiri .Semoga bermanfaat utk semua

Bersahabat kerana Allah . insyaALLAH

Monday, January 10, 2011

11.01.11

Hari ni da 11.01.11.nice date kan..satu ape pun mcm x berubah dlm hidup aku ni..azam bkn men byk lagi..semangat tahun baru la katakan..termasuk la azam nak update belog rerajin..tapi byk sebab yg menyebabkan aku jd malas nak updated belog..salah satu sebab die mesti la berokband yg cam tah pape tah
Dan-dan je aku nak connect die,die kuar "ur has reached ur limit" memang hangin la aku tgk benda alah tu..ape lagi kalo da kuar benda tu..tenet sangat la super lembab..kalahkan siput sedut..eh,siput tutt..hehehe

Yang aku taw,ape yg da berubah sejak masuk thun baru ni:

  • Addicted kat nescafe..Nafsu kat nescafe membuak-buak..kat nescafe ok =) ( penagih milo mula berubah arah)
  • Tdo yg super lambat
  • Makan yg super hebat.Dimana azam utk kurus telah selamat berkubur =) (actually x hebat sgt pon mkn..tapi rase berat makin bertambah even da diet..TENSION ye disini.
Ni baru 3 yg super-super..yg super duper lum lagi masuk list..mate da mengantuk..tapi kalo da mengadap,boleh je wat x taw kat mate ni ha..tapi da kena tdo.tiap malam asek kena warning jer.."Jgn tdo lewat taw!! " ari-ari si ked tu kena pesan..hehe..thanx ye wak x penah-penah jemu pesan kat saye =)
saye da nak tdo la ni wak..nyte =)

2 comments:

ibh

Part yg no 2 terjadi kat akak jg..skrng tido sgt lambat..Oh!..sudah tua kah aku..no..no.no

miss sue

haha..kak,sebenarnye la kan...sbb selalu ber'fb & b;belog la sue rase..bukan sbb da tua..ngee~~